Pestanyes

viernes, 1 de junio de 2012

MACROASSEMBLEA al MNAC (diumenge)

Dia: diumenge 3 de maig.

Hora: tots ens trobarem a les 10 del matí a les Torres venecianes de Plaça Espanya. Un cop allà es farà el següent recorregut: Es seguirà pujant fins al Caixa Forum on hi ha previst fer un acte i es finalitzarà al MNAC.

Ordre del dia: llegir el manifest, fer un minut de silenci per la Universitat Pública, fer una reflexió (sobre la pujada de taxes, les condicions del professorat, l'incumpliment de Bolonya, etc), i fer un debat obert amb torns de paraula.

Grups de treball:
– Comunicació i Difussió (enviar els mails a la premsa, enviar mails al professorat, informar per les xarxes socials, coordinació amb el grup d'activitats, fer l'event, fer les pancartes i fer les octavetes).
 Activitats i accions (coordinar l'activitat i fer que tothom ho sàpiga i s'hi impliqui, col·laborar en l'el·laboració de les pancartes)
 Relació interassembleària (parlar amb les altres assemblees per si volen venir ni que sigui de manera simbòlica. Ex: dos membres per assemblea).
 Àmbit jurídic (s'han de consultar les accions amb el J.M. Porcioles).


Important! tothom ha de dur alguna peça de color vermell (en honor als òrgans que ens haurem de vendre com pugin les taxes) i també portar entre 1 i 5 fulls mida DIN-A4 amb una reivindicació simple escrita a cada foli.



Qualsevol nova informació que es rebi s’afegirà a aquest blog, així com a l'esdeveniment de Facebook. https://www.facebook.com/events/165066913623674/


PER L'AMOR DE L'ART! VOLEM SEGUIR ESTUDIANT!





Facebook: https://www.facebook.com/groups/249081325136644/

Twitter: @PerAmoralHArt

Flickr: http://www.flickr.com/photos/peramoralhart


No hay comentarios:

Publicar un comentario