Pestanyes

jueves, 31 de mayo de 2012

Actes 31/V/2012 Matí i Tarda

Acta: assemblea matí


Ordre del dia:
1. Informe de les comissions:
a. Dinamització i Continguts
b. Relacio Interassembleària
c. Relació PAS i PDI
d. Accions i Activitats
e. Comunicació i Difussió
f. Assumptes jurídics

2. Torn obert de paraula




1. INFORMES:
  1. Dinamització i continguts
    - Manifest: a punt d’enllestir (entre avui i demà). Hi ha un manifest llarg, per els professors i un altre curt, per xarxes socials i premsa.
    - Demanen participació, que la gent s’apunti a aquesta comissió, ja que són poca gent i hi ha molt de treball.
    - S’ha proposat a la pròxima assemblea escriure propostes per l’avaluació.

  1. Relació Interassembleària
    • Han fet un grup de Facebook amb diferent informació de que fan altres carreres que també estan en vaga indefinida, per evitar possibles rumors.
    • En la nostra facultat hi ha dos carreres en vaga indefinida, la d’Història de l’Art i la d’Antropologia, la qual compta amb el suport de tots els seus professors.
    Dins de la mateixa facultat: els de Geografia van parlant a veure que fan, i els d’Història i Filosofia començaran la vaga al setembre.
    Altres facultats: Treball Social al campus Mundet segueix en vaga indefinida ocupant la facultat i repartits en diverses comissions. Sociologia i Polítiques de la UAB també estan en vaga indefinida i boicotegen exàmens.
    • Dimarts a les 12:30h i a les 19h: reunió interassembleària amb diverses carreres en vaga.
    • Dimecres hi haurà una macro-assemblea a Plaça Universitat, l’hora està per confirmar.

  1. Relació PAS i PDI
Van estar parlant amb el possible nou cap d’estudis, per comentar què fer amb l’avaluació. Va dir que hauria de sortir una proposta per part nostra clara.

  1. Accions i activitats
  • Diumenge: Assemblea davant del MNAC. A les 10h tothom a Plaça Espanya. S’ha de venir lo màxim que es pugui vestits de vermell. Primer es passarà pel Caixa Fòrum, on cadascú portarà 5 fulls DIN-A4 amb les seves reivindicacions escrites, i es penjaran al mur blanc que hi ha davant del Caixa Fòrum. Tot seguit es pujarà a la porta del MNAC. S’ha de fer i penjar una gran pancarta i decidir si es vol fer un acte pacífic o sorollós.
  • Demà a les 6 de la tarda hi ha haurà una performance pels carrers de Barcelona fins a Plaça St. Jaume, on tothom anirà vestit de blanc, amb una creu a la boca i amb dos pancartes grosses amb diversos missatges escrits.
  • Dimecres, el professor Josep Lluís Falcó passarà la pel·lícula “Farenheit 451” i després hi haurà un debat.
  • S’ha dit de cada dimecres fer un acte de presència a la Plaça St.Jaume.
  • Dimarts després de l’assemblea, ocupació de la biblioteca. 

    Comunicació i Difusió
  • Han estat parlant amb diferents mitjans de comunicació.
  • Una vegada acabat el manifest, el passaran a la premsa.
  • Esperen el text sobre el sistema d’avaluació realitzat per la comissió de PAS i PDI per passar-lo a l’Enric Ciurans i poder parlar amb el professorat.
  • Demà tothom que pugui a les 9 al bar de la facultat per fer cartells i pancartes pels diferents actes.


    2. TORN OBERT DE PARAULA
A l'acabar de parlar sobre tots aquests punts, un estudiant d’Arquitectura de la UPC ens ha comentat com porten el tema de la vaga indefinida a la seva carrera.
Ens ha explicat que a Arquitectura han separat les accions en simbòliques (manifestacions, sortides al carrer,...) i en pressions, com per exemple, el fet de no tancar actes, que va ser una proposta dels alumnes cap als professors, que suposa fer l’avaluació normal, però a final de curs els professors no signen les actes, això suposa que no acabi el procés administratiu i que per tant l’any vinent no es puguin matricular.
Encara que aquest procés fan diverses excepcions, com la gent que vol marxar d’Erasmus, s’envia un informe a l’altra escola confirmant que aquella persona ha aprovat però sense passar pel procés administratiu.
Diferents alumnes han comentat que la nostra facultat funciona diferent en aquests aspectes.

Propostes:
  • Fer un calendari que especifiqui què es fa cada dia.
  • La comissió de Continguts que proposi a la pròxima assemblea parlar de que es farà al setembre amb la matricula.
  • Que la comissió d’Accions passi una llista amb les accions que es fan per poder fer els cartells.
  • Proposta des de la Facultat de Filologia: el dilluns a les 9h han quedat al pati de lletres per ocupar la biblioteca de filologia, per reivindicar i a l’hora poder estudiar.


     - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - -

    Acta: assemblea tarda


    Ordre del dia:
    1. Informe de les comissions:
    a. Dinamització i Continguts
    b. Relacio Interassembleària
    c. Relació PAS i PDI
    d. Accions i Activitats
    e. Comunicació i Difussió
    f. Assumptes jurídics

    2. Torn obert de paraula


    1. INFORMES:
    Al inici de l’assemblea es fa un repàs de les decisions parlades a l’assemblea del matí:

    1. Dinamització i continguts
    Es realitza un repàs a l’estructura del manifest ja proposada parlant de la existència d’una versió complerta i d’una altre de més resumida per a una divulgació més assequible.

    1. Relació Interassembleària
    Revisió general de la informació. Es parla de la existència de la Acta del matí que es pot consultar per a qualsevol dubte en aquest punt.

    1. Relació PAS i PDI
    Cap comentari en rellevància d’aquest punt a banda d’establir contacte amb la comissió del matí.

    1. Accions i activitats
    Es recorda l’activitat de demà divendres a la Plaça Sant Jaume, el punt de quedada es a les 17:00h a la universitat per acabar els cartells per si no es pot assistir al matí a les 9.30h. Es requereix vestimenta blanca per a realitzar l’activitat de protesta.
    D’igual forma es repassa l’agenda programada per al cap de setmana, Diumenge a les 10;00h quedada a plaça Espanya, vestimenta vermella com a protesta per pujar al MNAC on es realitzarà una assemblea.



    2. TORN OBERT DE PARAULA
    • Es parla d’unificar els grups de les comissions ja que a la tarda no hi ha suficient participació de manera que els voluntaris de tarda es mantinguin constantment en contacte amb les de matí i col·laborin directament amb elles.
    • Es segueix plantejant el tema de la matrícula de l’any que ve, no hi ha una proposta ferma, hi ha diferents intervencions amb opinions diverses respecte al tema.
    • Plantejament de crear un passa classes de control constant per a informar-se de què es realitza a cada classe en tot moment i per informar d’allò que es cregui necessari.
    • Crear un format de descàrrega del manifest per a poder realitzar una descàrrega particular per poder enviar-la al Ministeri de forma massiva.
    • Establir contacte directe amb en Gaspar Coll per a accelerar el procés de la reunió de professors tant com sigui possible. S’ha decidit dur-ho a terme utilitzant la via de correu electrònic per mitjà d’un representant i un altre responsable que s’encarregarà de parlar-hi personalment.
    • Proposta d’unificació de l’assemblea de matins i de tardes canviant l’hora a les 14:30 per tal de fer-la més assequible per als dos grups.

No hay comentarios:

Publicar un comentario