Pestanyes

sábado, 26 de mayo de 2012

Història de l'Art de la Universitat de Barcelona ens declarem, des del divendres 25 de maig, en vaga indefinida per una àmplia majoria en la votació.


Les assemblees, els grups de treball i tot tipus d'informació el podeu trobar al grup de facebook de l'AEHA: https://www.facebook.com/groups/249081325136644/


Informació important:
- L'acta de l'assemblea del passat divendres serà penjada demà al matí (diumenge) en aquest blog, ja que per problemes logístics no es pot penjar abans. A partir de dimarts, les actes de les assamblees seran penjades el mateix dia en que aquestes es facin.
- Dimarts hi ha convocades dues assemblees (11h i 15:30h) per tal de votar el sistema d'evaluació, organitzar-nos i començar a treballar.
- Les propostes per les activitats o accions que podem realitzar es poden escriure al grup de facebook (com a comentari d'un post on s'indica aquest motiu) o bé enviant un mail al correu de l'associació: info.ceha@gmail.com. El grup de responsables de l'AEHA s'encarregarà de recollir totes les propostes i portar-les a les assemblees del dimarts.





Ni un pas enrere per l'educació pública i de qualitat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario