Pestanyes

jueves, 31 de mayo de 2012

Agenda 1/VI/12

9:00 La Comissió de Comunicació i Difussió ha quedat al bar per treballar. Una part de l'equip es dedicarà a començar a fer les pancartes per diumenge i la pancarta gran, es demana la participació d'altres estudiants independents a la comissió.


12:30 El doctor José Casals farà una conferència sobre Nietzsche, tot relacionant-ho amb la situació social actual. El lloc de la conferència serà la seva aula de classe.


17:00 Porxo de la facultat per a fer les pancartes per a la performance. Es demana la màxima assitència ja que s'ha convocat a premsa. Informació: tots vestits amb les màximes peces blanques, ens pintarem la cara de blanc i ens farem una creu negra en la boca. Portarem dues pancartes grans i llargues on es vegi ben clar els lemes. En una posem: "Ens volen ignorants" i en una altra "Volem estudiar". La idea és escriure-les en català i subtitular-les en anglès, perquè tothom se n'assabenti del que diuen. Anirem a la Plaça Sant Jaume on farem una rodona i ens mourem en cercle amb les pancartes. Es plantejarà si llegim algun escrit en el moment clau de la performance. 




Si rebem qualsevol nova informació sobre el dia de demà, es modificarà aquest post i s'hi afegirà.


Per l'amor de l'Art! Volem seguir estudiant!

Facebook: https://www.facebook.com/groups/249081325136644/
Twitter: @PerAmoralHArt
Flickr: http://www.flickr.com/photos/peramoralhart

No hay comentarios:

Publicar un comentario