Pestanyes

viernes, 25 de noviembre de 2011

Cinquena reunió

Aquesta setmana en hem reunit en dilluns 21, enlloc de dimarts, tal com es va anunciar al grup de facebook ja que dimarts tenia lloc una assemblea extraordinària de L'Assemblea UB-Raval. 

Seguint l'ordre el dia, vam començar la reunió ordinària de l'AEHA amb la valoració del Grup de Responsables sobre el que hem estat treballant i en quin punt ens trobem de la nostra feina. Ha sigut una valoració positiva i hem decidit seguir treballant en la mateixa línia.

Seguidament hem fet una valoració de la vaga del 17-N. Un grup d'estudiants d'Història de l'Art van decidir anar a ocupar de manera conjunta la facultat central de la Universitat de Barcelona. Un cop va passar la nit, l'endemà al matí es va tallar la Gran via, i hi ha haver un grup aliè als estudiants d'Hª de l'at que van decidir anar cap a la UB-Raval per començar a empaperar la facultat. Al tornar, els estudiants de la UB-Raval que havien anar cap a Gran via es va trobar amb un piquet prohibitiu, la qual cosa dificultava l'execussió de les activitats que havíem coordinat des de l'AEHA pel 17-N com a reforç per a la vaga. Amb aquest contratemps afegit, l'activitat de la projecció+debat de la pel·lícula Farenheit 151 amb el professor Josep Lluís Falcó i la professora Michela Rosso no es va poder efectuar perquè a arrel dels piquets informatius hi va haver un problema de coordinació amb les claus de l'Aula Magna i no es va poder dur a terme. Tot i així, ens agradaria comentar que hem rebut un e-mail del Dr. Josep Lluís Falcó agraint, de part seva i de la professora Michela Rossa, el comportament de l'AEHA, dels responsables i dels alumnes d'Història de l'Art amb les controvèrsies que van aparèixer a la nostra facultat el 17-N. En referència a la vaga, i per últim, des de l'Associació d'estudiants d'Història de l'Art valorem positivament la vaga perquè es van complir la major part dels objectius que ens havíem marcat tot i els petits contratemps esmentats anteriorment.

El darrer punt de la reunió del passat dilluns va ser iniciar el debat sobre els objectius que ens havíem marcat per tal de seguir treballant. En forma esquemàtica, els resum d'aquest punt és:

1. Buscar les plataformes representatives de la nostra facultat
Hem parlat amb en Cristian Cortés, estudiant de la nostra facultat i membre, entre d'altres, de L'Assemblea UB-Raval. Ens ha comentat quins són els òrgans de govern de la nostra facultat, i a partir de la informació que en Cristian ens ha facilitat començarem a treballar i preparar-nos per accedir-hi.

2. Iniciar el projecte d'una revista
Aquesta iniciativa la porta un estudiant d'Història de l'art que es diu Bernat Puigdollers, al qual us heu de dirigir si esteu interessants en participar en el projecte de la revista. En Bernat ha creat una direcció e-mail per tal de que els que no el coneixeu pogueu posar-vos en contacte amb ell: revista.ceha@hotmail.com. Animeu-vos!

3. Pintar la tercera planta
L'Èlia Puigdomènech, estudiant d'Història de l'Art, ens ha proposat la idea de pintar les parets de la tercera plans, on hi ha les classes d'Hª de l'art, i fer-ne una memòria. Aquest projecte serà coordinar per ella, i podeu dirigir-vos-hi per via mail a: eliaup@gmail.com o ve per facebook (clicant l'enllaç sobre el seu nou en aquest document).



Us recordem, novament, que tothom qui ho vulgui pot acudir i participar a les reunions del Grup de Responsables.
Per qualsevol dubte, proposta, etc. a part de l'assistència a les reunions podeu enviar-nos un mail a la direcció electrònica de l'AEHA: info.ceha@gmail.com


Properes reunions:
Dimarts 29 de desembre, reunió de responsables. Aula 301, 14:30h.
Dimarts 13 de desembre, assamblea ordinària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario