Pestanyes

lunes, 14 de noviembre de 2011

Quarta reunió

Aquesta setmana en hem reunit en dilluns 14, enlloc de dimarts, tal com es va anunciar al grup de facebook ja que d'aquesta manera tenim més temps per actuar en respecte a la vaga del dia 17. 

Seguint l'ordre del dia hem parlat primerament de la vaga general d'estudiants del 17 de novembreLes activitats que s'han programat durant la setmana segueixen sent les mateixes, i les podeu trobar en els dos posts del passat 11 de novembre (tant el programa ideat per l'Assamblea d'estudiants de la UB-Raval com les activitats que es duran a terme a les aules de manera paral·lela durant el matí del #17N). 
Pel que fa al tema de l'ocupació de la UB-Central, es crearà un event el grup del facebook de l'AEHA per tal de que aquells/es estudiants d'Història de l'Art que ho vulguem poguem anar tots junts/es cap a l'ocupació a les 20:00h.
Cal comentar també que en un principi la Facultat de Geografia-Història està oberta durant tot el dia en qüestió, i que les activitats programades per part del professorat es duran a terme. De totes maneres, per accedir a l'edifici per realitzar l'activitat en sí d'una manera més unitària i organitzada podreu trobar al pont de la facultat uns cartells amb el punt  i l'hora de trobada de les dues activitats programades.

I l'altre punt que s'ha tractat avui a la Reunió del Grup de Responsables ha sigut l'establiment d'uns objectius a curt termini que hem marcat per tal de seguir treballar des de l'associació. Aquests són:
1. Arribar a la gent de primer any de grau: un dels principals motius pels quals es va crear l'AEHA. 
2. Buscar les plataformes representatives de la nostra facultat i mirar la manera d'accedir-hi. 
3. Iniciar el projecte d'una revista.
En la pròxima reunió parlarem d'aquests tres objectius i els organitzarem per tal de poder començar a treballar en ells tan aviat com sigui possible.

Finalment us recordem que tothom qui vulgui pot acudir i participar a les Reunions del Grup de Responsables, quants més siguem més i millor podem treballar per tal de tirar endavant els projectes de l'Associació d'Estudiants d'Història de l'Art.

Per qualsevol dubte, proposta o cop de mà, a part de la via de les reunions podeu enviar-nos un mail a la direcció de l'AEHA: info.ceha@gmail.com


Properes reunions:
Dimarts 22 de novembre, reunió de responsables.
Dimarts 13 de desembre, assamblea ordinària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario