Pestanyes

viernes, 11 de noviembre de 2011

Vaga del 17N

S'ha estat parlant amb el professorat quines són les activitats que es duran a terme el proper dijous 17 de novembre en relació a la vaga d'estudiants i de professorat.

(8.00h i 9.30h aula 306) Fonts per a la història de l'art amb Irene Gras: debat sobre l'actitud que van tenir els artistes enfront la crisi durant les primeres avantguardes i la posició política que estan tenint (o no) els artistes actualment. A més es debatrà sobres pròpies inquietuds dels alumnes, així com les dificultats i il.lusions a propòsit d'aquesta carrera que s'ha escollit.

(10.00h - 11.00h aula 306) Josep Lluís i Falcó i Michaela Rosso: xerrada informativa sobre la vaga amb professors i personal de PAS.

(11.00h - 14.00h sala gran de la facultat) Cinema I i II amb el professor Josep Lluís i Falcó: Projecció de la pel·lícula 451 i debat sobre les conseqüències de les retallades en cultura i la posta en comú dels motius de la vaga per part dels estudiants i professorat.

(11.00h - 12.30h a la plaça dels Àngels, davant del MACBA)Ultimes tendències de l'art amb la professora Mercè Vidal. Visita de l'exposició Volums i debat sobre la crisi i l'art (com va sobreviure l'art a la crisi posterior a la Segona Guerra Mundial i com s'ha d'afrontar el repte en l'actual).


A mesura que anem sabent quines són les diferents activitats anirem informant-vos en aquesta mateixa publicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario