Pestanyes

jueves, 1 de diciembre de 2011

Sisena reunió

Aquesta setmana el grup de responsables ens vam reunir el passat dimarts 29 tal com es va anunciar al grup de facebook de l'AEHA.


Primerament vam parlar de la propera assemblea ordinària de l'Associació d'estudiants d'Història de l'Art, que serà el pròxim dijous 15 de desembre. Podreu trobar informació de la reunió tant en el blog com en el facebook, a més de veure cartells per la facultat anunciant-ho. Pel que fa als punts que tractarem en l'assemblea, en un principi seran els tres objetius bàsics que ens vam marcar en un curt plaç de temps: iniciar el projecte d'una revista, pintar la tercera planta (i fer-ne una memòria) i com fer arribar l'AEHA als alumnes de 1r del grau en Història de l'Art, a més de fer l'informe dels corresponents responsables sobre la feina desenvolupada des de la darrera assemblea a la del pròxim dimarts. Qualsevol suggerència per afegir un punt temàtic a l'ordre del dia us recordem que ens el podeu fer arribar tant al correu electrònic, com expressar-ho en el grup del facebook o en la pròpia assamblea dita.


Cal destacar també que es va parlar de la funcionalitat que havia de tenir el nostre grup de facebook. Vam acordar -els assistents a la reunió- que el grup era una via de comunicació entre l'AEHA i els associats, i en conseqüència totes aquelles publicacions que no tinguin a veure i/o no parlin pròpiament d'un tema de l'AEHA seràn eliminats del grup (en dues paraules: no spam). Cal recordar també que el grup de facebook va dirigit, igual que l'associació en sí, als estudiants d'Història de l'Art, però no per aquest motiu es vetaran les sol·licituds dels estudiants d'altres carreres que estiguin interessants en estar al corrent del que fem des de l'associació.


Per últim, però no menys important, us recordem que és necessari el carnet d'historiador de l'art per a poder votar a les pròximes assemblees ordinàries de l'AEHA. Si el teniu busqueu-lo, i si no el teniu només cal que us dirigiu al Laboratori de Multimèdia d'Història de l'Art (que s'ubica a la tercera planta de la nostra facultat) i en cinc minuts teniu el carnet a les vostres mans (cal que porteu una fotocòpia o el full de matrícula d'enguany i el DNI).
Properes reunions:
Dijous 15 de desembre, assemblea ordinària. Aula a determinar, 14:30h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario