Pestanyes

miércoles, 28 de marzo de 2012

Acta 27/III/2012

Ordre del dia

1. Eleccions i campanya
2. Vaga general 29M
3. Pla d'estudis: properes passes
4. Delegats
5. Propostes

1. Eleccions i campanya

Es durà a terme una assemblea informativa sobre les eleccions al consell d'estudis el 17 d'abril. En aquesta assemblea explicarem els motius pels quals ens presentem, sobre els quals hem estat parlant en les anteriors reunions, i quins són els processos legals dins el cens de govern de la Universitat de Barcelona que ens atorguen poder d'actuació. 

2. Vaga general 29M

Com ja hem esmentat en altres ocasions, tasques com la present no estan cent per cent en les nostres mans i ens regim per les decisions preses a l'Assemblea de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. 

Així doncs, en assemblea s'ha decidit fer vaga el 28 de març, així com el 29 i possiblement també el 30, tot i que això està per determinar. Tot i així, s'ha anunciat que tothom qui tingui un exàmen en qualsevol d'aquestes dues dates (28 i 30) podrà fer-lo. 

A les 18.00h, a Plaça Catalunya hi haurà la manifestació oficial del dia de la vaga general. 


3. Pla d'estudis: properes passes

Els encarregats d'aquesta tasca són Roger Redondo i Gala Peire. Durans la present reunió s'a decidit encaminar una sèrie de qüestions de cara a una assemblea monogràfica després de les eleccions. Aquesta tindrà la finalitat principal de reunir les propostes de tots els estudiants. També s'intentarà vincular-ho amb el professorat.

4. Delegats de cursos

Ja s'han fixat els delegats de cada grup i pròximament anunciarem els noms que ens falten en aquest mateix blog. 


PRIMER
Grup A:
Grup B: Laura Farías i Jordi Gom
Grup C:

SEGON
Grup A: Gala Peire
Grup B: Meritxell Mestre i Cristina Batllori
Grup C: Aniol Esteban i Daniel Duque

TERCER
Grup A: Joan Vila
Grup B: Alba Cabré
Grup C:


5. Propostes

Partint de la dificultat econòmica que suposa una revista, s'ha proposat com alternativa la creació d'un blog. Aquest estarà a càrreg de Meritxell Mestre, Gala peire i Jana Moral. El funcionament del blog actuaria com el d'una revista, de manera que es renovaria un o dos cops al mes, depenent dels articles dels quals disposessim. Aquesta regularitat serà fixada un cop s'hagi iniciat el projecte. 

Qualsevol integrant de la carrera història de l'art ens podrà fer arribar els seus articles, dibuixos, entrevistes i altres projectes que tingui en ment. Jana Moral serà l'encarregada del correu electrònic i la qual filtrarà tots els documents rebuts i els pujarà al blog cada 1 i/o 15 de cada mes. Encara no hem creat el correu electrònic al qual us podeu dirigir, però en breu us el farem saber en aquest mateix blog. De moment, podeu fer-los arribar els vostres projectes mitjançant l'adreça a Facebook que hi ha lligada al nom de cadascuna en aquesta mateixa entrada.


Properes dates importants


29 de març: Vaga general
10 d'abril de 2012: propera reunió de responsables
17 d'abril de 2012: assemblea informativa sobre les eleccions

No hay comentarios:

Publicar un comentario