Pestanyes

viernes, 16 de marzo de 2012

Acta 13/03/12

Aquest passat dimarts 13 de març de 2012 ens hem reunit en assemblea general. El resum de la reunió és el següent:

  1. Informe de responsables
Els responsables de les diferents funcions que s'han de desenvolupar dins l'AEHA han informat que de moment es va desenvolupant amb normalitat la seva feina. Cal destacar que s'ha tornat a informar als assistens a l'assemblea que, com s'havia valorat anteriorment, l'Associació d'estudiants d'Història de l'Art serà una associació de la Univeristat de Barcelona.

  1. Propostes
a. Assignatures d'Art Oriental: La falta d'experts en aquest art provoca que no hi hagi professionals a la zona de Barcelona que puguin impartir una possible o unes possibles assigantures enfocades a l'Art Oriental. A aquest fet, sumat a la falta de diners de que té la Universitat de Barcelona, impossibilita encara més l'opció de contractar professorat per a poder fer aquesta/es possibles assgiantures. De totes maneres, s'ha parlat amb Casa Àsia per veure si existeix la possibilitat de fer un conveni amb la nostra facultat per tal de fer conferències, cursos, etc. Seguirem tractant el tema en properes assemblees.

b. Pla d'estudis: Com va expressar pràcticament la totalitat dels assistents a la reunió del passat dimarts, va quedar demostrat que estem en desacord amb el pla d'estudis del grau d'Història de l'Art. S'ha pensat des de l'AEHA idear un possible pla d'estudis per tal de presentar-lo com a proposta alternativa a l'actual. Dimats vinent dia 20 de març ens trobarem per començar, entre d'altres coses, el comentat pla d'estudis alternatiu.

c. Eleccions UB: A finals d'abril són les eleccions al Consell d'Estudis de la Universitat de Barcelona. En aquest consell hi ha 6 places per a estudiants i 6 places per a professors dins del Departament d'Història de l'Art. Des de l'AEHA es presentaran sis candidatures: Joan Vila, Raquel Morcillo, Meritxell Mestre, Cinta Forcada, Anna Batalla i Aniol Esteban. El càrreg dura dos anys i es permeten les substitucions.

  1. Ojectius
a. Delegats de l'AEHA: Per tal que tots els estudiants del nostre grau coneguin l'Associació d'Estudiants d'Història de l'Art es va acordar en aquesta reunió buscar un alumne de cada grup de cada any per tal de que assisteixin a les reunions de l'associació i puguin informar a la classe. Qualsevol persona que estigui interessada en col·laborar en aquesta acció pot enviar un correu electrònic per tal de que la persona encarregada de trobar aquests delegats pugui posar-se en contacte amb ell/a.

b. Activitats i accions: Per col·laborar amb les accions plantejades per l'Assemblea de la UB-Raval hem decidit organitzar des de l'associació un seguit d'accions i activitats. Les propostes seran proposades a les pròximes reunions de l'associació.


Pròximes dates importants:
20 MARÇ – Reunió de Responsables
27 MARÇ – Reunió de Responsables
10 ABRIL – Reunió de Responsables
17 ABRIL – Assemblea general AEHA

Enllaços:

No hay comentarios:

Publicar un comentario