Pestanyes

miércoles, 25 de abril de 2012

ACTA 24/04/2012

Ordre del dia:
1. Explicació dels òrgans de govern
2. Presentació dels candidats i candidates
3. Continguts del programa
4. Torn obert de propostes


1. Explicació dels òrgans de govern
Entre d'altres, tenim tres òrgans de govern clau: el Claustre, la Junta de Govern i el Consell d'Estudis. Tenint en compte que l'AEHA s'encarrega única i exclusivament dels temes vinculats de la carrera de Història de l'Art, es va aprovar en anteriors assemblees presentar-nos al Consell d'Estudis únicament, ja els dos altres òrgans són massa grans i no hi tindríem vot útil ni podríem ocupar-nos dels temes que realment pretenem abordar. 
El Consell d'Estudis està format per a un 50% de professors i un 50% d'alumnes, tenint ambdues parts el mateix dret a vot. Hi ha cinc places per alumnes, per a les quals ens presentem membres de l'AEHA per tal de desenvolupar la tasca de missatgers entre el Consell i els estudiants, és a dir: tot allò que s'hagi de votar al Consell serà comentat a les assemblees generals de l'AEHA per tal de que el vot de tots els alumnes que estiguem al Consell d'Estudis votem allò que s'ha acordat a les assemblees, sent de d'aquesta manera un vot del que pensem i volem tots/es els estudiants de Història de l'art. 


2. Presentació dels candidats i candidates
En forma de candidatura unitària, ens presentem els següents estudiants: Joan Vila, Raquel Morcillo, Meritxell Mestre, Cinta Forcada, Anna Batalla i Aniol Esteban. El càrreg dura dos anys i es permeten les substitucions, i en el cas que un dels responsables no pogués assistir a unes de les reunions, l'Ana Palomo o la Cristina Batllori serien qui substituirien a un dels responsables en la reunió en qüestió.


3. Continguts del programa
El programa va ser llegit a la reunió i es van proposar certes mesures com que es facin públics els resultats de les enquestes sobre el professorat o la restructuració del pla d'estudis. S'aborden temes com el retorn de la segona convocatòria, evitar la massificació de les aules, realitzar unes pràctiques útils per als estudiants, la no-puja del preu dels crèdits ni de les taxes de matriculació, etc.

4. Torn obert de propostes
4.1 S'ha obert una comissió de festes dins de l'AEHA. L'encarregada és l'alumna de segon any Patricia González. Tothom que estigui interessat en participar-hi que es posi en contacte amb ella.
4.2 La nostra associació no es postula per cap altre grup que es presenti als altres òrgans de govern, però van venir el grup AEP (que es presenten per la Junta de Facultat i pel Claustre) a parlar-nos del seu programa, el qual podeu trobar enganxat als suros dels passadissos de la tercera planta.
4.3 Pla d'Estudis: per tal de que el grup de responsables que s'encarrega de gestionar el tema de la configuració d'un nou pla d'estudis pugui començar a rebre les propostes de la resta d'estudiants de Història de l'Art, s'ha decidit que les propostes dels estudiants que vulguin participar es podran fer arribar als responsables enviant un mail amb l'assumpte de "Pla D'Estudis" a info.ceha@gmail.com, no hi hagi la vostra proposta ben formulada. Es farà una assemblea monogràfica per parlar del tema un cop haguem rebut i organitzat totes les propostes dels estudiants.


Dates importants:
26/04/2012: Eleccions!
14/05/2012: Assemblea monogràfica del Pla d'Estudis alternatiu. 14h, aula a determinar.


___

No hay comentarios:

Publicar un comentario