Pestanyes

lunes, 6 de mayo de 2013

Acta assemblea 6.05.13

Acta assemblea 6.05.13

Ordre del dia:

  1.  24h UB
  2. Vaga 9M
  3. Altres mobilitzacions

 1. 24h UB: S’ha decidit que dimarts 7 de maig els estudiants portarem papers amb frases, lemes i reivindicacions per penjar-ho a les parets dels 3r pis. També s’ha decidit que es quedarà el dia dimecres 8 a les 9.00h al vestíbul del 3r pis per fer un taller de pancartes. També es necessita que mentre es fan  pancartes i cartells hi hagi gent penjant fotografies i reivindicacions a les xarxes socials.
 2. Vaga 9 de maig: des de l’assemblea la facultat no es convoca oficialment la vaga entre els estudiants. Per tant no es faran piquets. Qui vulgui participar a la manifestació amb el grup de la UB-Raval s’hi pot unir a les 12.00h al porxo de la facultat. Per més informació, demà dia 7 de maig hi ha Assemblea de la facultat a les 14.00h al porxo.
 3. Altres mobilitzacions: en el torn obert s’han proposat diferents activitats com l’escrache, ocupar almenys un cop a la setmana el rectorat, fer una assemblea per setmana en horari lectiu (i crear així un espai de debat) i ocupar un museu com a reivindicació. S’ha proposat començar per les més assequibles a curt termini com les assemblees i l’ocupació del rectorat un cop a la setmana. També es s’ha plantejat portar les propostes a l’assemblea de la facultat o a la PUDUP per poder tenir suficient força com per dur-les a terme. Però sobretot cal la participació del estudiants. Els interessats en participar o qui tingui noves propostes pot apuntar-se o comunicar-se amb la comissió d’activitats de l’AEHA. 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario