Pestanyes

lunes, 1 de octubre de 2012

ACTA 25/09/12


ORDRE DEL DIA
1. Informe (Vaga indefinida)
2. Benvinguda estudiants de primer
3. Estructura interna
4. Pròximes accions




1. Informe: Hem fet una valoració positiva de la vaga, principalment per la implicació de tots els estudiants d’Història de l’Art, així com el fet de poder establir una comunicació força fluida amb el professorat del Departament d’Història de l’Art.
Ens vem reunir el passat setembre per valorar la Vaga Indefinida, així com organitzar el nou funcionament de l’Associació d’Estudiants d’Història de l’Art. S’ha obert també, com a punt important, una línea de comunicació amb els estudiants d’Història de l’Art de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A la darrera reunió vam calendaritzar els actes de l’AEHA i vam establir un punt d’inici.
Valoració de la vaga: es destaca el fet de que molts estudiants ens vem conèixer arran de la votació de la Vaga Indefinida. Es recalca també de que tot va tenir un ritme molt estrepitós i que el fet de que hagi passat un estiu entremig també ha “perjudicat” d’alguna manera aquest moviment estudiantil. Es destaca també la “des-informació”, així com el desinterés dels estudiants en l’AEHA si no hi ha implicacions directes amb la carrera (avaluacions, etc.). Es valora la possibilitat de desconvocar la vaga amb les pertinents valoracions de la Vaga Indefinida que es va començar el mes de maig, i es procedeix a fer votacions a mà alçada dels 29 membres assitents a la reunió: 1 vot blanc i 28 vots de desconvocar la vaga. Queda la Vaga Indefinida desconvocada.
Oficialització de l’AEHA: l’encarregada dels tràmits burocràtics, Raquel Morcillo, ha explicat com va el procés d’oficialització. Hem procedit a fer votacions de si volem ser una associació oficial de la Universitat de Barcelona. S’ha votat SI unànimament.


2. Benvinguda estudiants de primer: vem estar parlant de la possibilitat de trobar un mètode per poder donar suport als nous estudiants d’Història de l’Art. S’explica el pla de tutelatge i es debat al voltant del tema. Votacions a favor del mètode de tutelatge: 19 vots a favor, 5 vots a favor de fer un pla alternatiu mitjançant un fòrum i 4 vots en blanc.


3. Estructura interna: fins ara teníem un organigrama horitzontal: hi havia un grup de responsables que es reunia cada setmana i una assemblea d’estudiants un cop al mes. L’assemblea mana i vota sobre el que es fa a l’AEHA, i els responsables són qui
s’encarreguen de portar-ho terme. Es penjarà un post amb les competències de cada grup de treball perquè a la pròxima assemblea poguem acabar de formalitzar l'estructura interna de l'AEHA.

4. Pròximes accions: - Encartellament de la tercera planta 
                                           (encarregats: Cécile Pageau, Joan Vila i Marta Jané).

                                         - Octavetes difussió Associació d'Estudiants d'Història de l'Art
                                           (encarregada: Gala Peire).

                                         - Pla de tutelatge
                                           (encarregada: Meritxell Mestre).

                                         - Projecte revista-blog
                                           (Jana Moral, Gala Peire, Meritxell Mestre, David Noguero)

                                         - Festa de Carnaval
                                           (encarregada: -).

                                         - Passaclasses informatius als grups de primer
                                           (encarregat: Joan Via Boix).

No hay comentarios:

Publicar un comentario