Pestanyes

sábado, 18 de febrero de 2012

Acta 14/2/2012

Aquest passat dimarts 14 de febrer de 2012 ens hem reunit el grup de responsables per tractar les següents qüestions:

Per començar, la comissió de relacions interassembleàries ens ha informat del que s'està tractant a l'assemblea de la facultat de Geografia i Història. Parlen d'habilitar l'espai que hi ha al costat del pati de la facultat, que és propietat de l'església adjunta, per fer-hi conferències i altes activitats. També s'ha parlat de la vaga de transports públics (del 27 de febrer l'1 de març). A més, el 29 de febrer hi ha vaga d'universitats convocada per la PUDUB, de la qual en transmetrem informació a mesura que n'anem obtenint.

Tot seguit ens hem preguntat com organitzar-nos per la vaga i hem decidit procedir a fer la nostra pròpia difussió dins la carrera d'història de l'art alhora que col·laborant en l'assemblea de la facultat. D'aquesta manera serà més fàcil actuar localment. Així doncs, hem decidit fer passaclasses havent parlar anteriorment amb els professors dins la classe dels quals haguem de parlar. 

De cara a l'oficialitat de l'associació, volem fer saber que Joan Vila i Boix, portaveu de l'associació, es presentarà a les eleccions del consell d'estudiants. 

Finalment, hem parlat dels diferents projectes que tenim entre mans i hem decidit tirar endavant la idea de la revista, parlar amb més deteniment la proposta de decorar la planta d'història de l'art i, finalment, s'ha proposat demanar que s'imparteixi art no europeu dins la carrera. Però aquests projectes els parlarem amb més deteniment en reunions posteriors.


No hay comentarios:

Publicar un comentario