Pestanyes

sábado, 13 de abril de 2013

Informació

Canvis relacionats amb el professorat de la UB de cara al curs 2013 -14


Ens ha arribat un mail que es va enviar a tots els associats i lectors de la UB en el qual s'expliquen algunes de les intencions que té el Vicerrector de Personal de cara al curs vinent. 
[No penjarem el document sencer ja que el tractarem amb més profunditat a la pròxima assemblea de l’AEHA.]

El document fa referència, en primer lloc, a l'acomiadament (no renovació) de tots els professors que actualment estan treballant a la universitat com a lectors i que finalitzen contracte aquest 2013.
En segon lloc parla de la no renovació "d'un nombre indeterminat d'associats". I els criteris per a fer-ho començaran per revisar la vinculació contractual que aquests tenen amb la UB i altres universitats. Un associat, per llei, no pot estar treballant en cap altre entitat vinculada a l'ensenyament superior, i els que ho facin són "il·legals". Els associats d'Història de l'art es veuen forçats a treballar en altres universitats i escoles d'ensenyament superior, és per això que els seus llocs de treball perillen força. 
Per últim, el document parla d'un augment de les hores lectives per als professors de cara a l'any que ve, així com un possible increment d'estudiants per grup " si fos necessari". 

Us animem a participar a la pròxima assemblea per aprofundir en el tema. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario