Pestanyes

jueves, 25 de abril de 2013

Aclaracions i Assemblea 17 Abril (Treballadores i Estudiants)


Primer de tot, una aclaració prèvia:
Avui (25/abril/13) no hi ha Vaga, tan sols n'hi ha a UPC avui i demà. Avui es convoquen TANCAMENTS als centres educatius. Des de la UB-Raval es farà una Assemblea avui a les 21:00h i allà es decidirà què passarà amb la nostra facultat (es farà públic). Just una hora abans a la nostra facultat hi ha una xerrada sobre l'educació pública als Països Catalans a l'Aula Magna (organitzada per la COS).

Com diu el comunicat de la CGT a la comunitat UB:
"Degut a la greu situació que estan patín les universitats públiques, la Plataforma en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), convoca aquest dissabte 27 de abril una assemblea general conjunta de treballadors i estudiants:

Hora: 12-14h
Lloc: Facultat Geografia, Història i Filosofia, UB, Raval.

Abans es celebrarà també l'assemblea del PDI a les 10 al pati del CCCB, convocada pels Comités d'Empresa i per la Junta de PDI.

Aquest és el cartell per fer la difusió:
http://www.ub.edu/cgt/wp-content/uploads/2013/04/00_cartells_assemblea.pdf

Tanmateix convoquem a la manifestació del diumenge 28 a les 11 hores  amb el lema Aturem els pressupostos antisocials. Columna Universitats, plaça Universitat".


       Agafant com nostres les paraules de l'Assemblea UB-Raval:

NO DUBTEU EN VENIR, COL·LABORAR, DONAR EL VOSTRE PUNT DE VISTA, OPINAR, INFORMAR-VOS... ens necessitem a totes per canviar la situació actual i us animem a venir el dissabte.


No hay comentarios:

Publicar un comentario