Pestanyes

sábado, 3 de noviembre de 2012

RESUM REUNIÓ DE RESPONSABLES

1. Informe
2. Pla de tutelatge
3. Nou organigrama
4. Pròxima assemblea
5. Eleccions al rectorat


1. Es ressalta l'informe de l'encarregada dels temes administratius, la Raquel Morcillo, que ja té la informació de tots aquells documents que necessitem. Falta organitzar un equip de treball que col·labori amb la Raquel per aconseguir el paperam.

2. El pla de tutelatge ha tingut un bon inici. Falten tutors per alguns estudiants que han sol·licitat la participació en aquesta iniciativa però amb el passa-classes esperem que es solucioni. Recordem que per participar en el pla de tutelatge només cal enviar un correu electrònic a info.ceha@gmail.com amb el nom, cognoms i curs.

3. Tal com es va dir en la passada assemblea general s'ha muntat un nou organigrama de l'AEHA. Es crearà un nou post a continuació d'aquest amb la imatge del nou organigrama. No hi ha cap persona assignat per cap dels nous càrregs, ja que com es va comentar, s'ha creat un nou organigrama per millorar el funcionament de l'associació i renovar els càrregs de responsabilitat d'aquesta.

4. La pròxima assemblea general serà el dimarts 6 de novembre, a les 14:00h, al vestíbul de la tercera planta de la nostra facultat. 

5. Les eleccions al rectorat són aquest mes de novembre, i com a membres de la UB tenim dret a vot. Un dels estudiants que representa als estudiants ens els òrgans de govern a la universitat va assistir a una reunió informativa i a l'assemblea d'aquest dimarts ens explicarà quin panorama hi ha i informarà als estudiants de les possibiltats que hi ha de vot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario