Pestanyes

sábado, 8 de octubre de 2011

Segona reunió

Dimarts 4 d'octubre de 2011 ens hem reunit per parlar sobre l'estatut, el qual ja ha estat redactat i us podeu descarregar la versió provisional en aquesta mateixa entrada. 
Hem llegit i comentat aquest estatut i s'ha aprovat exceptuant alguns petits punts que queden pendents de revisió i en breu estaran resolts. 

El segon tema important a tractar era la necessitat de regulació de les pràctiques en dimecres. S'ha dit que en teoria és una bona idea que, com a estudiants, ens pot servir de gran utilitat a l'hora d'ampliar els nostres coneixements en la matèria tractada, però és la falta d'organització el que ho impedeix. Així doncs hem decidit redactar detalladament una solució a aquest desordre i procedir a la recollida de signatures que li donguin validesa al text per posteriorment presentar-ho com a proposta allà on escaigui. 

De cara a la propera reunió, que s'efectuarà el proper dimarts 11 d'octubre de 2011, entregarem la solicitud que ens postularà com a un organisme legal dins de la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. També organitzarem les propostes de cara a les pràctiques dels dimecres i parlarem com podem parlar amb el professorat sobre l'existència d'aquest grup d'alumnes de manera que hi puguin col·laborar. 

Finalment i perquè no hi hagi malentesos ens agradaria aclarir que aquest grup és obert i que qualsevol estudiant d'història de l'art de la Universitat de Barcelona hi té accès. D'altra banda, tot aquell qui no hi vulgui participar té dret en tot moment a acudir-hi sempre que li sorgeixi qualsevol mena de problema en relació a la carrera o la facultat, ja que pretenem ser una eina pont entre l'alumnat i la institució universitària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario